Stadtus
Image default
Auto

VW Kever motor? Paruzzi.com!

Als trotse eigenaar van een klassieke Volkswagen Kever, wilt u graag dat de motor optimaal blijft draaien. Wanneer dit niet meer het geval is, gaat u op zoek naar een nieuwe motor, of een revisiemotor. Het is dan wel belangrijk om een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf te vinden dat een VW Kever motor van goede kwaliteit kan leveren. Daarom kunt u rekenen op de deskundigheid van Paruzzi. Sinds de oprichting in 1989 hebben we al vele Kever motoren gereviseerd en ons vakmanschap geperfectioneerd. Als u bij Paruzzi uw VW Kever motor bestelt, dan weet u zeker dat uw klassieker weer een poosje mee kan.

Paruzzi onderdelen bestellen

Bij Paruzzi kunt u niet alleen terecht voor een gereviseerde Kever motor, maar ook voor talloze andere onderdelen voor uw klassieke VW. We leveren nieuwe en gebruikte onderdelen voor verschillende VW modellen. Op de website is het gehele assortiment terug te vinden en eenvoudig te bestellen. Wanneer u een revisie motor besteld, dan wordt deze speciaal voor u op maat gemaakt. Daarom is de levertijd hiervoor langer dan normaal. Andere onderdelen verzenden we zo snel mogelijk, zodat u ze binnen enkele dagen in huis heeft en verder kunt met sleutelen.

Werkplaatshandboek Kever

Of u nu een doorgewinterde monteur bent, of van sleutelen aan uw Volkswagen uw hobby heeft gemaakt, bij Paruzzi helpen we u graag een handje. Daarom vindt u op onze website diverse handleidingen voor het installeren van specifieke onderdelen. Zo kunt u een werkplaatshandboek Kever downloaden, bijvoorbeeld voor het installeren van de motor. Maar ook voor andere onderdelen zijn handleidingen te vinden. En mocht u er zelf echt niet uitkomen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, of langskomen in onze showroom in Yerseke. Wij geven u dan graag de nodige hulp en advies.

https://www.paruzzi.com/