Stadtus
Image default
Travel

De Veluwe, diversiteit ten top!

Wilt u in alle rust en luxe overnachten op de Veluwe? Even ontsnappen uit de dagelijkse drukte en volop genieten van de natuur? Met verschillende wandel- en fietsroutes kunt u gemakkelijk de Veluwe ontdekken. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan beroemde musea, historische stadjes en attracties. Kortom, er is genoeg te beleven op en rondom de Veluwe!

Pret met het gezin op de Veluwe

Hotel Apeldoorn – de Cantharel is prachtig gelegen midden op de Veluwe en beschikt over verschillende ruime kamers en suites. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte locatie voor een gezellig uitje met de kinderen? Dan kunt u bij Hotel Apeldoorn-de Cantharel kiezen uit twee verschillende familiekamers. Ideaal voor als uw kinderen nog niet alleen willen slapen. Want wat is er nou gezelliger dan met het gezin overnachten in één familiekamer? Zo kunt u gemakkelijk samen met de kinderen bepalen waar het uitje gaat plaatsvinden.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Apenheul waar u rondloopt tussen meer dan 300 apen. Wilt u de apen van dichtbij bekijken? Dan kunt u een bezoek brengen aan de apenboom. Hier loopt u samen met de apen tussen de takken en ontdekt u verschillende soorten apen. Voor u vertrekt, kunt u nog kiezen om zelf de aap uit te hangen in het Na-aaphuis. Zijn uw kinderen 0 tot 10 jaar? Dan is het kinderpretpark Julianatoren ook een leuke optie. Met 60 spannende attracties en verschillende evenementen hebben de kinderen de gehele dag plezier.

Pure ontspanning op de Veluwe

Altijd al eens willen overnachten in een luxe hotel op de Veluwe? Bij Hotel Apeldoorn-de Cantharel krijgt u de kans om volledig tot rust te komen. De bosrijke achtertuin van het hotel zorgt voor genoeg ontspanning. Hier kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. Tijdens deze routes heeft u zelfs grote kans om wild te spotten! Kortom, voor zowel jong als oud zijn er genoeg activiteiten en faciliteiten bij Hotel Apeldoorn-de Cantharel. Voor meer informatie bezoekt u de website:

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/