Stadtus
Image default
Business and Services

De perfecte trouwlocatie in Eindhoven

Gaat u binnenkort in het huwelijksbootje stappen en bent u samen met uw partner op zoek naar een speciale trouwlocatie? Hotel Eindhoven denkt graag met u mee over de mogelijkheden en zorgt ervoor dat u een bruiloftsdag beleeft die u en uw gasten nooit meer zullen vergeten. Plan samen met een vast aanspreekpunt van Hotel Eindhoven uw bijzondere dag volledig naar eigen wens en geniet onder andere van de volgende voordelen:

– Maximaal capaciteit van 800 personen

– 22 feestelijke zalen met diverse zaalopstellingen

– Diverse culinaire mogelijkheden

– Drankassortimenten op maat

– Uw gasten parkeren geheel gratis

– Eén vast persoonlijk aanspreekpunt

– Ideale ligging naast de A2/A67

Gasten die uit het buitenland komen?

Op uw bruiloft wilt u natuurlijk dat al uw naasten en geliefden deze speciale dag met u vieren. Ontvangt u gasten die uit het buitenland komen? Dan is Van der Valk Hotel Eindhoven de perfecte locatie voor uw trouwerij. Het is vanaf Van der Valk Eindhoven niet meer dan 12 minuten rijden naar het vliegveld. Met een ideale ligging naast de snelweg A2 / A67 is het hotel prima te bereiken en kan er gratis geparkeerd worden.

Maak uw bruiloft compleet

Een voordeel van uw bruiloft vieren in Hotel Eindhoven is dat u na het feest niet meer naar huis hoeft te rijden, omdat u romantisch kunt blijven overnachten in hetzelfde pand. Reserveer uw bruidssuite bij Van der Valk Hotel bij vliegveld Eindhoven en maak uw dag compleet. De volgende dag wordt u culinair wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet of indien gewenst, ontbijt op bed. Een overnachting bij Hotel Eindhoven is ook ideaal als u direct de volgende dag op huwelijksreis gaat.

Feestelijke zalen voor elke gelegenheid

Bent u op zoek naar prachtige locatie voor een ander evenement? Hotel Eindhoven biedt diverse feestelijk zalen voor elke gelegenheid. Viert u een jubileum, vrijgezellenfeest of geeft u een feest met een thema? Wat u ook te vieren heeft, Van der Valk is de meest veelzijdige trouw- en feestlocatie in Eindhoven.Wilt u meer informatie? Kijk op www.hoteleindhoven.nl of bel +31 40 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/