Stadtus
Image default
Health

Collectieve zorgverzekering

Wilt u profiteren van korting op uw aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering? Salland biedt de mogelijkheid voor het afsluiten van een collectieve zorgverzekering. Wij hebben hiervoor afspraken gemaakt met veel verschillende bedrijven en organisaties in de regio Gelderland en Overijssel. Bij de aanvraag van uw aanvullende verzekering kunt u uw bedrijf of organisatie selecteren als u gebruik wilt maken van de korting.

Zorgkwaliteit

Salland heeft als regionale zorgverzekeraar niet alleen afspraken gemaakt met betrekking tot de collectieve zorgverzekering. Wij gaan ook in overleg met veel zorgaanbieders in onze regio, om afspraken te maken over de kosten en kwaliteit van de zorg. Momenteel hebben we met ruim 90 procent van de zorgaanbieders in de Salland regio een contract afgesloten. Dit betekent dat u een ruime keuze heeft om een goede zorgaanbieder dicht bij huis te kunnen selecteren.

Zorgpremie 2019

Bij Salland Zorgverzekeringen hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de zorg die u ontvangt. Dit is dan ook waar wij ons op richten en niet op het maken van winst. Om goede zorg te kunnen waarborgen investeren we een groot deel van uw zorgpremie direct in de zorg. Op deze manier kunt u rekenen op de beste zorg tegen een aantrekkelijke premie, jaar in jaar uit. Ook de zorgpremie 2019 zal zeer betaalbaar zijn. Deze kunt u vanaf half november berekenen op de website van Salland.

Salland service

Bij Salland kunt u veel zaken rondom uw zorgverzekering zelf online regelen, wat erg handig is. Aan de andere kant staan we ook graag voor u klaar als u wel wat hulp kunt gebruiken. We beantwoorden graag uw vragen, of kunnen u helpen bij het vinden van passende zorg in uw omgeving. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze ZorgAdvies medewerkers. Zij denken met u mee en kunnen bijvoorbeeld de zorgaanbieder met de kortste wachtlijst voor u vinden.

 

https://www.salland.nl/