Stadtus
Image default
Business and Services

Actuele klantenservicenummers krijg je via De Klantenservicetelefoon

Het Telfort telefoonnummer hoe kom je daar snel aan? Je kunt googlen, vrienden raadplegen en zoeken op de website van Telfort. Je kunt ook 0906-1850 bellen. Dit bijzonder eenvoudige -dus gemakkelijk te onthouden- nummer behoort toe aan De Klantenservicetelefoon.

Actuele database

We hebben het dan over een actuele database van klantenservice-gegevens betreffende de meest uiteenlopende bedrijven, organisaties, verenigingen et cetera in Nederland. Het gaat om heel veel telefoonnummers, mailadressen en URL’s van websites. Precies dat is de reden dat De Klantenservicetelefoon onder meer de volgende rubrieken in het leven heeft geroepen: alles-in-1 providers, banken, energieleveranciers, gemeenten, incassobureaus, kranten-tijdschriften-tv gidsen, loterijen en overheidsinstellingen. Naast het geven van feitelijke informatie kan De Klantenservicetelefoon je ook doorverbinden met een klantenservice. Super handig toch!

Nummer van Telfort nodig?

Het klantenservice telefoonnummer van Telfort is 0900 9596. Voor dit nummer betaal je de gebruikelijke belkosten. De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 uur, zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag of een feestdag hoef je niet te bellen, er zijn dan geen medewerkers aanwezig om je te woord te staan. Op die laatste mededeling bestaat wel een uitzondering.

Ben je je toestel verloren of is het gestolen? Dan is het zaak je telefoon zo snel mogelijk te blokkeren. Hiervoor kun je 24/7 bellen met de klantenservice van Telfort. Voor minder dringende zaken kun je vaak -zeven dagen per week!- online een antwoord vinden. Opties zijn dan de online klantenservice, maar ook diverse social media (met name Facebook en Twitter) en het Telfort forum. Geef je er de voorkeur aan een medewerker in een Telfort-winkel te spreken? Als je online je postcode of woonplaats invult, krijg je een opsomming van stores bij jou in de buurt. In Den Haag bijvoorbeeld kun je terecht op de Spuistraat, in Eindhoven ga je naar de Rechtestraat en in Groningen vind je een Telfort locatie aan de Grote Markt.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl/