Stadtus
Image default
Offers

Inbetweens nodig?

Gordijnen in huis kunnen niet misen. Echter wil je misschien geen dikke en donkere gordijnen omdat de ruimte dan kleiner lijkt of je misschien een opgesloten gevoel krijgt. Ga dan voor inbetweens. Een mooie tussenweg tussen vitrage en overgordijnen. Het heeft het transparante van de vitrages, waardoor er daglicht binnen komt, maar het beperkt wel een deel van de inkijk. Hoeveel daglicht het doorlaat en hoeveel privacy het biedt scheelt per inbetween! Hoe kies je de perfecte inbetweens? Je leest het hier.

De dikte van de stof
Aan de hand van een aantal aspecten kun je goede inbetweens kopen. Let allereerst op de dikte van de stof. Houd je van privacy in huis maar wil je liever geen inkijk? Dan kun je beter kiezen voor een dikkere stof. Wel kijk je gemakkelijk naar buiten én laat het nog wat daglicht naar buiten. Hoe dunner de stof, hoe meer inkijk je hebt en ook hoe meer daglicht.

Enkele of dubbele plooi
De plooi van de inbetweens is net zo belangrjik als bij normale gordijnen. Wil je wat privacy, dan kan een plooi ook net voor afleiding zorgen waardoor het niet ‘even snel’ naar binnen loeren is. Als je inbetweens aan een rail hangen, kun je kiezen voor een enkele of dubbele plooi, of een vlinder of waveplooi. Kies bijvoorbeeld voor de vlinderplooi, want hierbij zorgt het er voor dat het gordijn op een nette manier valt. Mooi toch?

Welke kleur?
De kleur is ook niet geheel onbelangrjk: donkerdere kleuren bieden meer privacy en minder daglicht, maar je kunt dan de gordijnen wellicht van lichtere stof kopen. Mist jouw interieur wat kleur? Kies dan voor een kleurtje om de boel wat op te vrolijken.Er zijn ook inbetweens met meerdere kleuren: de bovenkant licht en de onderkant een donkerdere kleur.

Online Inbetweens bestellen
Je kunt je gemakkelijk online oriënteren, maar je kunt ook direct online een bestelling plaatsen bij Raamdecoratie.com. Zij beschikken namelijk over een groot assortiment met gordijnen, waaronder inbetweens.

https://www.raamdecoratie.com/